Copyright 2009-All Rights Reserved

 

 

- Cursuri de calculatoare in cadrul Centrului de Instruire si Examinare Asistata -

 

In semestrul 2 al anului universitar 2009-2010  SSMT isi propune sa organizeze pentru studentii UMFT cursuri de initiere in Windows  respectiv cel de navigare pe internet continuand apoi cu cel de initiere in Word, Excel si Power-Point

 

Aceste cursuri se vor desfasura in incinta Centrului de Instruire si Examinare Asistata din cadrul UMFT, la etajul 2 langa biblioteca de informatica.

 

 

- Sala de calculatoare -

 

La etajul al doilea din incinta Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara, in afara de Departamenul de Informatica al Bibliotecii UMFT, functioneaza si Centrul de Instruire si Examinare Asistata (C.I.E.A.) din cadrul Departamentului IT al Societatii Studentilor in Medicina din Timisoara (SSMT). Scopul acestei sali de calculatoare este de a oferi studentilor, doctoranzilor precum si cadrelor didactice, accesul la reteaua internet, de a oferi posibilitatea tehnoredactarii, realizarii si prezentarii diferitelor lucrari, de a facilita accesul membrilor sai la cursuri de initiere si perfectionare in domeniul utilizarii calculatoarelor.

 

Incepand din semestrul II al anului universitar 2009/2010, sala de calculatoare se redeschide,  SSMT isi propune sa  organizeze in cadrul C.I.E.A. cursuri gratuite de navigare pe Internet, Microsoft Word, PowerPoint si Excel.

 

Accesul in sala este  permis pe baza unei legitimatii ce se elibereaza lunar de catre supraveghetorul de sala. Pentru eliberarea legitimatiei este necesara prezentarea unor acte doveditoare a calitatii de student (carnet de student sau legitimatie de transport cu viza pe anul in curs

 

Daca sunteti interesati in a ne ajuta cu programul Sali de calculatoare asteptam mailul dumneavoastra la adresa ssmt@umft.ro.

 

 

 

 

Samuel Butler"Munca fiecarui om este portretul sau!"