- Campionat de fotbal -

 

In fiecare an Societatea Studentilor in Medicina din Timisoara organizeaza pe terenul de minifotbal din incinta UMFT, Cupa Medicinei la fotbal. Competitia se bucura de participare atat din partea studentilor cat si din partea cadrelor didactice, peste 20 de echipe concurand pentru a castiga mult ravnitul trofeu. De asemenea, premiile substantiale sunt un motiv in plus care sporesc interesul participantilor pentru a juca si a castiga. 
  

Toti studentii UMFT sunt asteptati sa se inscrie la competitie, sportul fiind unul dintre cele mai placute si mai sanatoase moduri de a petrece timpul liber (chiar daca noi nu dispunem de prea mult !). Daca doriti sa fiti doar spectatori, sunteti asteptati!
De ce? Pentru ca o sa va bucurati nu numai de fotbal de calitate dar uneori si de momente cu adevarat amuzante (doar suntem studenti la medicina!). 
  

Va asteptam sa participati si in calitate de organizatori si veti vedea ca satisfactiile nu vor intarzia sa apara!

 

- Cupa recolutiei la Sah -

 

Cu ocazia omagierii a 20 ani de la revolutie SSMT organizeaza Cupa revolutiei la sah.

 

Studentii medicinisti pasionati de sah sunt invitati in data de 09.12.2009 orele 17:00 la Clubul de sah al UMFT. Invitat special Maestrul I. Marasescu.

 

Afis Cupa Revolutiei la Sah

Galerie foto

 

 

 

- Programul  "Siguranta Personala, Sanatate, Sport si Divertisment" 2010 -

 

Cursurile de Autoaparare - Selfdefence imbunatatesc forta musculara si rezistenta, flexibilitatea, coordonarea, precum si confortul psihic si increderea in sine. Cursurile sunt deschise tuturor indiferent de experienta sau  capacitatea fizica/atletica si sunt o forma excelenta de mentinere a sanatatii si a sigurantei personale.

 

 

Copyright 2009-All Rights Reserved

 

Samuel Butler"Munca fiecarui om este portretul sau!"