Copyright © 2009-All Rights Reserved

 

 

- Membrii Simpatizanti si Activi -

 

 

Orice student al Unďversitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara poate deveni membru in cadrul SSMT.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere care sa contina:

- nume si prenume

- data si locul nasterii

- domiciliul stabil

- anul intrarii la facultate

- numarul matricol

- curriculum vitae

 

Cererea va contine si declaratia: "Accept principiile Statutului si regulamentului SSMT si nu sunt membru al unor organizatii ale caror scopuri contravin scopurilor SSMT."

 

Dupa o activitate de voluntariat de o luna in cadrul SSMT, membrii simpatizanti pot formula o cerere catre Biroul Executiv SSMT in care vor specifica activitatile la care au participat, exprimandu-si astfel dorinta de a deveni membru activ.

 

Taxa de înscriere este de 0 lei la prima înscriere în SSMT. În cazul reînscrierilor, taxa este egală cu cotizaţiile neachitate Asociaţiei ale persoanei respective la momentul excluderii, la valoarea la zi a cotizaţiei.

 

Cotizaţia se va putea achita lunar sau în avans pe cel mult 3 luni. Valoarea cotizaţiei este de 2 lei pe lună, cu excepţia lunilor iulie, august şi septembrie pentru care cotizaţia este de 0 lei. Cotizaţia se va plăti în avans, până la data de 1 a lunii respective, exclusiv. Cotizaţia se va plăti continuu, începând cu data de la care persoana a devenit membru activ al Asociaţiei.

 

Membrii SSMT îşi dovedesc această calitate prin legitimaţia de membru. Aceasta va fi eliberată, la cerere, după achitarea unei taxe non-profit stabilite de Biroul Executiv. Legitimaţiile de membru vor avea aplicată o fotografie tip paşaport a titularului, peste care Secretarul va aplica ştampila SSMT. Nu se vor elibera legitimaţii fără fotografie.
 

 

 

Galerie foto

 

 

Samuel Butler"Munca fiecarui om este portretul sau!"