"Teddy Bear Hospital"

-proiect oficial al IFMSA si EMSA-

 

 

 

 

 

- Coordonator proiect: ___________________ -

 

Prin activitatile noastre urmarim sa ajutam copii prescolari, cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, sa isi invinga eterna teama: DOCTORUL.

Totodata proiectul ofera studentilor medicinisti posibilitatea de a-si pune in practica cunostintele in domeniul Pediatriei si de asi dezvolta abilitatile de a lucra cu copiii.
Urmarim atat prin activitati recreative cum ar fi jocuri,vizionarea de filmulete sau actiuni desfasurate in parc sa stimulam creativitatea,capacitatea de a lucra in echipa si initiativa copiilor.

Totul se desfasoara intr-o atmosfera placuta si prieteneasca,tocmai pentru a ajuta copiii si a-i familiariza cu atmosfera de spital si cu doctorul.
In acest an studentii in medicina de la UMF “Victor Babes” din Timisoara si-au propus sa ajute la imbunatatirea imaginii medicului in ochii copiilor de gradinita si inlaturarea temerilor acestora cu privire la medic, la personalul medical si a cresterii nivelului de cunostinţe al copiilor, prin oferirea de date si informatii utilizand un limbaj corect, adaptat varstei lor.
 

 

URMATOARE ACTIUNE:
Cand
- Octombrie 2011 – iunie 2012
Unde - in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara si in gradinitele doritoare sa participe la proiect

HomeDespre noi Comitete permanenteDepartamente InvatamantContact

Copyright © 2009-All Rights Reserved

 

Samuel Butler

"Munca fiecarui om este portretul sau!"